Beoordelingen van La Venezia Assen

Recente recensies van La Venezia Assen

5 sterren na 16 reviews

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging rond afgegeven tijdstip. Voor herhaling vatbaar!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Mixed met goede frietjes.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze zaak heeft het allemaal! Heerlijke patat, kebab, shoarma, pizza en zelfs hun spare ribs zijn om je vingers bij af te likken! Nette en vlotte bezorging, eten netjes warm en lekker. Gewon goed dus!

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren heeelijk .alleen jammer dat de frisdrank er niet bij zat .waar jullie toch mee adverteren.verder was het dik in orde ondanks de frisdrank betellen we zeker vaker

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk, en de bestelling is goed te volgen en best vlot bezorgd.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering. Helemaal prima.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,alles warm en op tijd. Bezorging prima! Ik ben echt erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke eigenaar, goede pizza's. Wij hebben heerlijk gegeten.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel jammer dat je het verkeerde had gemaakt nu moest ik wachten en wastafel het niet klaar opdelen afgesproken tijd.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lange wacht tijd. 17.30uur aangegeven bij bestelling maar het was bijna 17.50 uur toen het klaar was! De kwaliteit van de producten is goed er is aandacht aan besteed dat kun je proeven.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ingrediënten op de pizza mogen wel wat meer aanwezig zijn. Buitenrand was alleen maar deeg (dubbele bodem pizza). Verder prima . Sneller bezorgd dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.